ЗАЕВ во стилот на Груевски купува административци

Македонија никако да се менува на подобро. Ситуацијата со економската криза станува драматична, вртоглаво расте надворешниот и внатрешниот долг, а Владата фрла пари на луксуз и административни награди. Сето тоа […]