СКАНДАЛ: Мила Царовска преку ХЕРА во секс кампот?

Мила Царовска, актуелен министер за образование во политиката се вклучи преку Шарената Револуција како претставник на т.н. ХЕРА, организација за сексуално образование. Минатата година таа организација одбележа 20 години од […]