ДАЛИ со АНБ (тајната полиција) сеуште управува Мијалков

Пред извесен период две лица, од кои едно вработено во Агенцијата за национална безбедност беа уапсени во полициска акција при вршење изнуда во скопскиот ресторан „Оливе“. Платените проруски медиуми во […]