Мисајловски во посета на Старо Нагоричане – Денешниот ден поминете го во добро здравје, среќа и радости!, пишува Мисајловски во својата објава

Во пресрет на денешниот празник ја посетивме преубавата црква Св.Ѓорѓија во Старо Нагоричане која датира од XIII век, заедно со Цветан Трипуновски, заменик министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, пратениците […]