ВАЖНО: ВМРО ДПМНЕ против мини шенген на Заев

Зоран Заев ги излажа граѓаните. Им ветуваше европска Македонија, а сега нуди Мини шенген Македонија. Мини шенген не може и не смее да биде алтернатива на членството во Европската Унија. […]

ВОНРЕДНИ ВЕСТИ: Македонија влегува во нова Југославија

Претседателот Вyчиќ, кој е во дводневна посета на Скопје, ќе се сретне со премиерите Заев и Рама, во рамки на регионалната иницијатива за соработка, позната како „Мини Шeнгeн“. Тој најави […]