ВОНРЕДНИ ВЕСТИ: Шеќеринска останува министер, еве кое министерство

Одлуката за зголемување на новата Влада добива драматични размери. Покрај желбите на коалиционите партии, мали или големи, сега ќе се исполнуваат и лични желби на ожалостени сопартијци. Покрај барањето на […]