(ВИДЕО) Нашиот Мики Секуловски растури со комитската „Ја излези Ѓурѓо“ на најгледаното музичко шоу на Балканот

Велешанецот Мики Секуловски кој оваа година се натпреварува во најгледаното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ имаше уште еден одличен настап. Тој направи спектакл на сцената, а од жирито доби максимален […]