ТРАМП до Бајден: Остави ја Украина, нападната е Америка

Говорејќи на митингот „Спасете ја Америка“ во Конро, Тексас во саботата, поранешниот претседател Доналд Трамп ја критикуваше администрацијата на Бајден за опседнатоста со тоа како да се заштити границата на […]