ДРАМАТИЧНО ВИДЕО: Русите силувале, измачувале и убивале жени и деца, нова масовна гробница

Светот е потресен од нова катастрофа, нов срам врз целото човештво. Ордите на диктаторот Путин откако во освоиле градот Изјум во Украина, вршеле масовни злосторства против човештвото, измачувале и силувале […]

ТРАГЕДИЈА на ВЕЛИГДЕН: Откриена нова масовна гробница со 20.000 цивили

Светот го потресе нова вест, токму за време на православен Велигден. Веста доаѓа од јужна Украина, каде стигнаа меѓународни хуманитарни конвои и дознаа за големата трагедија. Откриена е нова масовна […]