МАРЈАН Ѓорчев во стилот на Лазо ќе ја решава Бугарија

Поранешниот македонски амбасадор во Бугарија, Марјан Ѓорчев во гостување на телевизија Телма само потврди дека нема разлика помеѓу неговиот став и оној на Лaзap Лaзo Koлишeвcки од пред 50 години. […]