ШТО СЕ СЛУЧУВА: НАТО со опасни воени маневри од Полска до Македонија

Полските вооружени сили соопштија дека денеска почнаа воените вежби во кои учествуваат илјадници војници на НАТО. Станува збор за редовни вежби кои имаат за цел да ја подобрат безбедноста на […]