СКАНДАЛ за Бугарија: Левски бил српски легионер и грчки монах

СКАНДАЛ за Бугарија Со цел пријателите од Бугарија да разберат до кој степен се изгубени честитки, ја објавуваме вистината за најголемите бугарски херои на денешницата. Според логиката на денешните бугарски […]