Лулјета Ајрулаи: „ЕУ и Бугapијa не ни се винoвни“

Лулјета Ајрулаи, магистер по социолошки науки за МКДенес изјави: Денес во Скопје пристигнаа министрите за надворешни работи на Австрија, Чешка и Словенија. Тие изразија поддршка за португалскиот предлог за деблокирање […]