ТАЖНО: Продолжува северномакедонизацијата, власта молчи

Скандал се случи на прославата по повод 20- годишнината од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор! Поранешниот генерален секретар на НАТО направи намерна или не грешка, не нарече северномакедонци. Лорд Џорџ […]