ТОП 15 ПОЛИТИЧАРИ на ФБ: Мицковски прв, Богојески втор, Ковачевски и Апасиев следни

МКДенес направи кратка анализа на рејтингот на 15 лидери на политички партии од „македонскиот блок“, според поддршката која ја имаат од граѓаните на социјалната мрежа Фејзбук, на нивните официјални фан […]

(Видео) МАКЕДОНИЈА повикува на обединување, за да падне АПАРХЕЈДОТ

Врз земјата се случува класичен етнички апархејд, а политичките лидери се занимаваат со своите суети, на место да го согледаат државниот интерес, истакна лидерот на партијата Македонски Концепт, Петар Богојески […]