МНОГУ ВАЖНО: ФИЛИПЧЕ го најде лекот за Македонците

Многу важна порака кажува оваа слика. Или една слика, илјада зборови. Македонците биле антиваксери! Ве молам да бидеме сериозни. Забрани им кафана, следниот ден сите стануваат ваксери! Министерот Филипче го […]