Добро утро од Аматерката со ЛАБИЛНА ДРЖАВА

СТАБИЛНА ВЛАДА во  ЛАБИЛНА ДРЖАВА пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкyлтeт Целта да се обезбедат стабилна Влада и стабилно парламентарно мнозинство кои дејствуваат исклучиво во интерес на граѓаните […]