ЕВАКУИРАНА НАЦИСТКА од Азовстал, префрлена на украинска територија

Ова девојче Кристина е родена и порасната во јужниот град Мариупол, на брегот на Азовското море. Тој град е најуништениот од сите до сега окупирани од руската армија, која тврди […]