(Видео) КРИВИЧНА против Таљо за албански етнички шовинизам кон граѓански УСТАВ

Иницијативата за донесување на нов граѓански Устав на земјава остана заглавена во Парламент, поради манифестирање на албански етнички шовинизам од страна на Таљо и неговите измеќари, за што ќе добиде […]