ПАНИКА: ПРОПАДНАА МИЛИЈАРДИ!

Биткоинот порасна за речиси 70% од почетокот на 2021 година, со што целиот крипто пазар достигна вкупна вредност од 2 трилиони долари. Но, зголемената регулаторна контрола и интензивните флуктуации на […]