МОНТИ ПАЈТОН ДРЖАВА: Директорот на финансиска полиција во бегство

Директорот на финaнсова полиција Арафат Муареми најверојатно го искористил своето право на годишен одмор и заминал надвор од земјата, по најавата на обвинителството за гонење на организиран криминал, дека ќе […]

ДУВЊАК: После Мијалков останува Камчев да биде на слобода (видео)

Сашо Мијалков беше ослободен од притвор, а некои велат дека и Орце Камчев ќе излезе од притвор. Се добива впечаток дека овие пресврти се случуваат поради некои внатрешни превирања во […]