ВАЖНО: Српска офанзива на Балканот

Најголемиот инфраструктурен проект во Европа е поврзувањето на Србија со Македонија Српската премеирка Ана Брнабиќ при посетата на Јужна Србија, говорејќи за развојните проекти во инфраструктурата што треба да се […]