ПОЕНТА НА ДЕНОТ со Албанци руски измеќари

ПОЕНТА НА ДЕНОТ Сите Албанци кои соработуваат со Румен Радев за имплементација на „францускиот предлог“ се руски измеќари! Тие дирекно ги исполнуваат насоките на Путин за дестабилизација на Балканот! Последните […]