СКАНДАЛ: ЕУ уште во мај им најавила „ковид пожари“

После пропаста на европската агенда за Македонија, премиерот Заев, вицепремиерот Димитров и МНР Османи изјавуваа дека ЕУ ќе ја носеле во Македонија, наместо Македонија во ЕУ. Еве што ЕУ им […]