Германскиот министep за здравство лично вакцинираше две деца (видео)

Германскиот министер за здравство Карл Лаутербах лично вакцинираше две деца за време на посетата на центарот за вакцинација во Хановер, јави телевизијата Велт. Оваа недела во Германија започна вакцинацијата на […]