БОГОЈЕСКИ: Одложете почеток на учебна година

Во услови на енормно зголемување на бројот на заразени од корона, а сеуште невакциниран огромен дел од популацијата, во јавноста е отворена дискусија за потребата од итни мерки за спречување […]