ЦВEЌЕTO cе иcyши, вojната Дaнелa – Петpe ќe peзултиpa cо пpитвopи

После куртоазното цвеќе за помирување и предавање на власта на Град Скопје, љубовта помеѓу Данела Арсовска и Петре Шилегов заврши. Покрај скандалот со загадувањето, дознаваме дека веќе се во тек […]