CKAНДАЛ: Избpкaн од CДCМ пopaди различно мислење

СДСМ останува најтоталитарна и недемократска партија во земјава. Максим Димитриевски актуелниот градоначалник на Куманово, кој дојде на функцијата како кандидат на СДСМ, е исклучен од владејачката партија, поради различно мислење […]