СКАНДАЛ: Весела смена лента, Маричиќ на апарати

На бугарската телевизија БТВ, советничката на премиерот на Бугарија, Кирил Петков и претседател на европското здружение од Совет на Европа, Весела Чернева ја смена лентата. Истата таа која не убедуваше дека […]