БУГAPCКА PAБОТА баpaaт пазap cо CAД, ги шитнaa кyтpињата од Maкедонија

Турбофолк ченгето и наводно претседател на партијата „Има таков народ“ Слави Трифонов предлага пазар помеѓу Бугарија и САД со ЕУ на сметка на Македонија. Тој бара да извлече голема добит […]