МКонцепт се поклони пред Гоце Делчев

Денес се одбележаа 150 години од раѓањето на великанот на македонската револуционерна борба, Георги Гоце Делчев. Помеѓу другите и претставници од Националниот Тим на Македонски Концепт оддадоа почит пред вечното […]