ОЧАЈНА МИЗЕРИЈА (видео): Русите раздвоија мајка и ќерка, каде завршија?

Руската окупаторска армија во Украина го покажа сиот свој раскош на очај и мизерија во односот кон жените и семејствата кои паднаа во окупаторски раце. Покрај илјадници измачувања, силувања дури […]