1000 гoдини БИГPOCKИ манacтир – излoжбa вo Мyзej нa мaкедoнcката бopба

„1.000 години Бигорски манастир“ е насловот на изложбата поставена во Музејот на македонската борба за самостојност, која ќе трае до 28 ноември. Посветена е на Бигорскиот манастир и реализирана е […]

ЧУДO гoлемo вo Бpиceл пoвpзaно сo Maкeдониja

Во седиштето на Алијансата во Брисел, министерката за одбрана Радмила Шекеринска попладнево ја отвори изложбата „Патот на Северна Македонија до НАТО“. Секако дека тоа е фалсификат на старт, зашто имаме […]