Додека ОЛИВЕР СЕ ФАЛИ со сообраќајни казни, по улиците БОДАТ СО НОЖЕВИ

Додека на Оливер приоритет му се засилените акциски контроли во сообраќајот и никако не заборава да се пофали за изречените казни, по улиците е хаотично и небезбедно. Вчерашниот ден повторно […]