СРАМНО: Што недостасува на изборниот список

Директорот на Државниот завод за статистика (ДЗС), Апостол Симовски со срамен обид да го оправда фактот што изборниот список не се согласува со прелиминарните пописни резултати. Пописот е стручна статистичка […]