БУГAPИJA пoлeкa oтpeзнyва, што се слyчува

Во Бугарија се случува катарза по македонското прашање, а не обратно катарза во Македонија по бугарското прашање. Интелектуалци од бугарските универзитети стануваат се погласни за фрустрациите на Бугарите кон Македонија […]