Пендаровски се фали дека не крадел, а кампањата му ја финансираат со украдени пари – Мицкоски на народен собир во Виница

Многу е тажно и во исто време поразително, што единствената работа со која може Пенрадовски да се пофали за својата работа како претседател и која сам ја потенцира е дека […]