BAXAБИCTИЧКАТА џамиja ќе cе ypива од Oпштинa Кapпош

Во врска со нелегалното градење верски објект во населбата Злокуќани, од општина Карпош информираат дека во саботата инспекциската служба на Општина Карпош излегла на терен. -Во моментот кога е извршена […]