КЛУЧНИ ПОРАКИ до жените, испрати претседателката на МЖК

Политичката партија Македонски Концепт, во рамки на предновогодишната прослава ја промовираше партиската Химна „Земјо мила“, во која прилика се обрати и претседателката на Македонски Женски Концеп, Виолета Попоска Миташевска, која […]