БОГОЈЕСКИ за Цар Борис Трети и што треба да направи Македонија

Лидерот на политичката партија Македонски Концепт, Петар Богојески објави став во врска случувањата во земјава со промоција на разни бугарски здруженија по нарачка на Русија. „Одлуката на Цар Борис Трети […]

Шамари за Бугарија

Советот на Европа со силна порака за Бугарија. Или прифатете ја реалноста дека постојат Македонци во Бугарија или ќе трпите санкции. Комитетот на министри ја изрази својата длабока загриженост дека, […]