KOЛУMНA Бaнгиeвски: ЗAПАДНO НА БAЛКAНOТ

ЗАПАДНО НА БАЛКАНОТ пишува м-р Владимир Бангиевски, адвокат и потпретседател на „Македонски Концепт“ Западниот Балкан е најпроблематичното подрачје на Европа, во политичка и економска смисла и ова не е некоја […]