ОБЈАВЕНО кој ќе го замени ПУТИН, кој е тешко болен и заминува на операција

Рускиот претседател има рак на абдоменот, а за време на операцијата него треба да го замени тврдокорниот шеф на Советот за безбедност и поранешен шеф на ФСБ, Николај Патрушев. Владимир […]