МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ со поддршка за протестот на МПЦ ОА

Партијата Македонски Концепт достави СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА, 22 ЈУНИ 2023 ГОДИНА, кое го пренесуваме во целост. МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ СО ПОДДРШКА НА ПРОТЕСТОТ НА МПЦ ОА Во врска повикот на мирен протест […]