ВОСТАНИЕ против Вучиќ, дали ќе успее Србија (видео)

После иницијативата на „Тргни-промени“ и движењата собрани околу Еколошкото востание и нивните масовни протести и блокади на патишта и мостови на десетина локации во Белград и во повеќе од 50 […]

EKCKЛУЗИВНO: Пишман патриотите ја признаа СEВEPНA

Пишман патриоти заљубени во Северна Граѓаните често се замајуваат од т.н. патриоти, кои името не го даваат, Северна не ја прифаќаат, на последните избори ветуваа и се колнеа дека ќе […]