СДСМ ја фрли Македонија во ХАОС

СДС ја фрли Македонија во хаос. Институциите се парализирани, апатија и разочараност ги тиштат граѓаните,oбвини ВМРО-ДПМНЕ. Корупцијата е распространета во секоја пора на општеството. Во Македонија со СДС услугите кои […]

Владеачката СДСМ го соопшти ВИНОВНИКОТ!

Иако ЖИВОТ ЗА СИТЕ беше ветување дадено од претходниот лидер на СДСМ, тие сепак како виновник за моменталната ситуација во државата го посочуваат лидерот на опозицијата. Ќе растеа платите, ќе […]