ГРАЃАНИТЕ на ЕУ бараат укинување на правото на ВЕТО на Бугарија

Граѓаните на Европската унија би сакале блокот од 27 нации да стане поправеден, да покаже поголема солидарност, да ја води борбата против климатските промени и да носи побрзи одлуки, дури […]