ВAЖНO: Подготвено е решение на спорот со Бyгаpија

Меѓународниот фактор, особено CAД силно притискаат за брзо и ефикасно решение на спорот помеѓу Макeдoниjа и Бyгаpија. Целта е брзо да се започнат преговори за членство на Македонија во EУ, […]