ПОЕНТА НА ДЕНОТ со ГОЦЕ разочараниот

ПОЕНТА НА ДЕНОТ Одбележувањето на 4ти мај, денот на загинувањето на Војводата Гоце Делчев, помина во тензична атмосфера во Скопје, Софија и Солун. Особено тензиите помеѓу Скопје и Софија станаа […]