Честитки за македонската фудбалска репрезентација

Македонската фудбалска репрезентација е нашата национална гордост. Ја обединија нацијата и не направија горди што сме Македонци! Тимот на МКДенес им честита и се заблагодарува на нивната посветеност! Напред момци!

Македонската репрезентација е бугарска

Каракачанов со нова порака! Ако нашата репрезентација не може да се пласира на Европското првенство, секако дека ќе ја бодрам другата репрезентација на Бугарија, рече поранешниот министер за одбрана на […]

Скандал: ФФМ го подметна дресот на Албанија

Пред неколку денови ФФМ ги промовираше новите дресови за македонската фудбалска репрезентација. Со тие дресови требаше нашите репрезентативци да настапат на европско првенство. Под притисок на јавноста, ФФМ се повлече […]