ОПАСНОСТ на патот Маврово – Дебар

Сообраќајот на регионалниот пат Дебар-Маврово кај Косоврасти е во прекин поради оштетување на коловозот, односно дупка која зафатила една коловозна лента. Поради безбедносни причинк патот ќе биде во прекин до […]